Proefcliënt gezocht
 • Heb je geen voldoening meer in je werk?
 • Pieker je veel?
 • Wil je weten wat je écht belangrijk vindt in je leven?

Dan is dit je kans om jezelf verder te helpen.

Als vierdejaars student Counseling aan de SPSO ben ik op zoek naar een proefcliënt die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling zou willen werken.

Wat is counseling?

Counseling is een praktische vorm van begeleiding waarmee je kunt ontdekken wat jouw innerlijke kracht is en wat voor jou nu echt belangrijk is in je leven. Door middel van gesprekken en creatieve oefeningen zul je steeds meer kwaliteiten en eigenschappen in jezelf gaan ontdekken die je wellicht voorheen nog niet kende.
Ook ga je begrijpen waardoor je bent vastgelopen en wat je nodig hebt om weer verder te komen. Samen onderzoeken we hoe je jouw kracht kunt inzetten om blokkades en belemmeringen te overwinnen.

Wat kun je verwachten?

Het traject zal bestaan uit een intakegesprek, 3 vervolgsessies en een afrondend gesprek.

 • Het intakegesprek
  Doel van dit gesprek is om je beter te leren kennen en de verschillende aspecten van je leven in kaart te brengen. Centraal hierin staat de vraag hoe jouw huidige situatie eruit ziet en hoe je deze in de toekomst zou willen zien. We kiezen een probleem uit dat jou op dit moment in de weg staat om te doen wat je werkelijk zou willen doen of voelen.
 • Vervolgsessies
  Doel van iedere sessie is om je te helpen meer inzicht te krijgen in jezelf en op basis daarvan actiepunten te benoemen waarmee je aan de slag kunt. Zo kun je ontdekken welke dromen je nog hebt, welke kwaliteiten je nog niet gebruikt of hoe je meer balans kunt aanbrengen tussen voelen en denken.
 • Afronding
  Tijdens de laatste sessie nemen we jouw proces door en kijken we terug op wat er voor jou veranderd is.

Praktische informatie

De sessies kunnen in overleg op een avond of op vrijdagochtend gehouden worden in Den Bosch. Na je aanmelding zal ik contact met je opnemen om de eerste afspraak te plannen. In verband met de planning van de opleiding, worden de sessies gepland in de periode van februari t/m april. Voor de eerste vier sessies worden geen kosten berekend.

Omdat de sessies onderdeel zijn van een opdracht voor mijn opleiding, is het de bedoeling dat ik achteraf feedback krijg van mijn begeleider en intervisiegroep.  Hiervoor maak ik verslagen die ik deel met deze groep. Dit zal altijd volledig anoniem gebeuren.

Wanneer geschikt?

Vragen waar ik goed bij kan helpen zijn alledaagse problemen waar gebrek aan zelfvertrouwen, stress of irritaties een rol spelen.

Voor problemen met een complexe achtergrond of traumatische ervaringen verwijs ik door naar een gespecialiseerde therapeut. Psychiatrische aandoeningen zijn ook niet geschikt voor counseling, hiervoor is de hulp van een psycholoog of psychiater vereist.

Voorwaarden

Omdat het een opdracht voor mijn opleiding betreft zijn er een aantal voorwaarden waaraan het traject moet voldoen:

 • Het traject bestaat naast de intake uit minimaal 3 sessies
 • Tijdens dit traject volg je geen andere therapie
 • Sessies moeten eind april afgerond zijn

Enthousiast geworden?

Meld je dan nu aan! Ook als je nog vragen hebt zie ik graag je reactie tegemoet. Wanneer je je contactgegevens achterlaat zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Ik maak graag nader kennis met je.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Neem contat op

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt