Ik ben Ariska Keldermann, 35 jaar en volg naast mijn baan als web developer een opleiding counseling. Wellicht verrassend dat een techneut tegelijkertijd ook met counseling en coaching bezig is, maar voor mij is het een combinatie die mij compleet maakt.

Wat ik zo mooi vind aan coaching en counseling is dat het op een respectvolle, oplossingsgerichte manier andere mensen helpt in hun eigen kracht te staan. Het uitgangspunt is dat ieder mens alle kwaliteiten in zich heeft die hij of zij nodig heeft om moeilijkheden te overwinnen en problemen op te lossen. Wat je hiervoor nodig hebt is inzicht in je eigen kwaliteiten en patronen. Als coach help ik je graag dit inzicht te krijgen door goed te luisteren naar jouw verhaal en met vragen je uit te dagen dieper in jezelf te kijken.  Je zult zien dat met inzicht in jezelf problemen beter hanteerbaar worden en je kwaliteiten vindt die eerst nog verborgen waren.

Daarnaast ben ik getrouwd met mijn lieve man Rikkert en ben ik moeder van twee mooie dochters.

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van moeilijke gebeurtenissen. Door middel van het volgen van verschillende cursussen, trainingen en therapieën heb ik mezelf een stuk beter leren kennen en voel ik me steeds meer in mijn kracht staan. Het is een proces wat altijd doorgaat en wat steeds een verrijking geeft in mijn leven. Omdat dit proces me zoveel gebracht heeft wil ik graag andere mensen verder helpen op hun pad naar een krachtiger en voldaner leven.

Wil je ook graag jezelf verder ontwikkelen of leren hoe je met lastige situaties kunt omgaan? Ben je nieuwsgierig geworden naar welke verborgen kwaliteiten nog in jou schuilen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik leer je graag beter kennen.

Ariska Keldermann
Neem contat op

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt